30 september 2018
12:30

AIK FF 8

Referat: IF Brommapojkarna 3 - AIK FF 8

Vi tog tag i matchen direkt. Lite hjälp av medvinden men vi skapade flera chanser framförallt på vänsterkanten. John kom fri med målvakten som räddade med fingerspetsarna. Strax därefter slår Sebbe en väldigt fin passning på djupet till Malle som kommer fri och sätter dit 1-0. AIK är inte ofarliga men Yusuf stod iväg för allt. I mitten på halvleken spelar John vägg med Abbe och John kommer helt fri och sätter dit 2-0.
I halvlek blir matchen lite jämnare. Vi har några fina anfall men det har AIK också. I 17 minuten får de hörna. När det slås in så blåser domaren för straff och visar rött kort för Sebbe. Ingen runt planen förstod nog varför…….De dunkar in 2-1 via ribban och nu är vi en man mindre. Vi flyttar ner Abbe som höger back och Malle som vänsterback och de gör det mycket bra. Det blir tyvärr lite gnälligt på slutet (från båda lagen) och det är inte ok att vi har spelare som gnäller på allt möjligt. Med ca 5 minuter kvar får vi en hörna som Adam slår och Malle kommer helt fri i mitten men nicken går precis utanför stolpen. Vi kämpar dock hela vägen in till slutet och vinner med 2-1.

Vi pratade ut om gnället efter match så vi ar hellre med oss en bra kämpainsats och stundtals väldigt fint spel.